Barion Pixel

GRANTE Étterem és Pizzéria bemutatkozás

Éttermünk 2002. óta működik étteremként, az épület előtte a tulajdonos GRANTE Antenna Fejlesztő és Gyártó Zrt. üzemi étkezdéje volt. A Pizzéria 2019. októberében nyílt meg. Az étterem fő küldetése, hogy mindenki, aki belép – legyen vendég vagy kolléga – jól érezze magát.

Ennek feltétele a barátságos, otthonos hangulat, a tiszta, kényelmes környezet és nem utolsó sorban az ínycsiklandó ételek. A hagyományos ételekről két kiváló szakács és ember, Heintz Zsuzsanna mesterszakács és Szarvas Dávid szakács gondoskodik, akik mindketten nagyon jó csapatjátékosok, és mindig figyelnek a vendégek igényeire. A Pizzériában két „új fiú”, Pethő Péter és Koller Zoltán szakácsok készítik a sokak által a „környék legjobb pizzájának” nevezett pizzákat.

A környezetért és a hangulatért Mosoni Eszter üzletvezető felelős.

Az étteremben hétköznap 12 és 15 óra között menüt, a hét minden napján 12 és 20 óra között  hagyományos ételeket és pizzákat is tudnak kedves Vendégeink a belső térben, a teraszon és a kertben fogyasztani. Elvitelre és kiszállításra is készítünk ételeket, melyet telefonon vagy az on-line rendelési felületünkön tudnak megrendelni.

Nagy szeretettel várja Önt is a GRANTE Étterem csapata!