GRANTE Étterem és Pizzéria bemutatkozás

Éttermünk 2002. óta működik étteremként, az épület előtte a tulajdonos GRANTE Antenna Fejlesztő és Gyártó Zrt. üzemi étkezdéje volt. A Pizzéria 2019. októberében nyílt meg. Az étterem fő küldetése, hogy mindenki, aki belép – legyen vendég vagy kolléga – jól érezze magát.

Ennek feltétele a barátságos, otthonos hangulat, a tiszta, kényelmes környezet és nem utolsó sorban az ínycsiklandó ételek.A hagyományos ételekről jelenleg egy kiváló szakács és ember, Szarvas Dávid gondoskodik. A Pizzériában egy testvérpár, Szekeres Dávid és Nándor készíti a sokak által a „környék legjobb pizzájának” nevezett pizzákat óriási lelkesedéssel, odaadással, szorgalommal.

A környezetért és a hangulatért Mosoni Eszter üzletvezető felelős.

Az étteremben hétköznap reggel 7 és 10 óra között reggelit, 12 és 15 óra között menüt, 12 és 20 óra között  hagyományos ételeket  és pizzákat is tudnak kedves Vendégeink  a Teraszon és a Kertben – védettségi igazolvánnyal rendelkezők pedig a belső térben is – fogyasztani, ahol hétvégén is várjuk Önöket 12 órától. Elvitelre és kiszállításra is készítünk ételeket, melyet telefonon vagy az on-line rendelési felületünkön tudnak megrendelni

Nagy szeretettel várja Önt is a GRANTE Étterem csapata!